Palvelut metallin pintakäsittelyyn

Hiomapojat on erikoistunut metallin pintakäsittelyyn ja metallituotteiden kokoonpanoon. Pintakäsittely on yksi tärkeimmistä vaiheista metallin jalostamisessa loppukäyttöön soveltuvaksi. Osaamistamme ovat erilaisten metallien hionnat, harjaukset, kiillotukset ja koristepinnoitukset.

Laadukkaat metallin hionnat, harjaukset ja kiillotukset

Pintakäsittely- ja kokoonpanotyöt tehdään tehtaallamme kymmenen ammattilaisen voimin. Hiomapojat on vuonna 2002 perustettu perheyritys, jokaisella Hiomapojat-osaajalla on lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus pintakäsittelyalalta.

Metallin viimeistelyä vaativillekin kokonaisuuksille

Suoritamme vaativien ja isojen kokonaisuuksien, kuten esimerkiksi säiliöiden ja putkistojen viimeistelyhiontaa teollisuusprosesseihin ja lääketeollisuudelle. Suoritetun pintakäsittelyn pinnan laatu mitataan ja halutessa myös dokumentoidaan.

Joustavaa palvelua, korkealuokkaista laatua

Palvelumme perustuu asiakaslähtöiseen ja tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Olemme joustava, asiakasta lähellä toimiva ja yrittäjähenkinen yhteistyökumppani. Luotettavat ja varmat toimitusajat ovat meille itsestäänselvyys. Laatu­tietoiset ja pitkäaikaiset asiakkuudet sekä lukemattomat toimitukset ovat osoitus tyytyväisyydestä osaamiseemme. Kehitämme jatkuvasti pinnoitusmenetelmiämme ja etsimme uusia pintakäsittelyratkaisuja asiakkaidemme eduksi. Laaja-alainen kokemus ja halu pysyä korkea­luokkaisena pintakäsittelyn osaajana pitävät meidät myös tulevaisuudessa asiakkaidemme luottamuksen arvoisena. Kantavien teräsrakenteiden valmistuksen liittyvät hiontatyöt täyttävät EN 1090-1 ja EN 1090-2 standardien vaatimukset.

Laatua ja varmuutta vaativiin teollisuusprosesseihin

Pintakäsittelyä suurille ja pienille tuotteille

Täysimittaisten ja symmetristen kappaleiden pintakäsittely on meille vaivatonta erittäin kattavan ja kehittyneen hiontakonekannan ja hiontakapasiteetin ansiosta. Käytössämme on 2000 m²:n tuotantotilat, joiden vapaa korkeus on 4,5 m, ja nosturikapasiteetti on 2 x 5000 kg.